Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo d'Autisme la Garriga.

Documents sobre integració de persones amb autisme adultes

Pots descarregar els següents documents en format PDF. (Segons el seu tipus de connexió a Internet, el procés de descàrrega pot trigar uns minuts).
Aquests documents formen part de les Actes del V Congres Internacional Autisme-Europa, Hope is not a Dream, Barcelona 96, publicades per la Fundació ONCE l’any 1998 i editades per Escuela Libre Editorial.

Estructura de les activitats de la vida diària d’adults autistes amb interessos socials (178 KB) Document en castellà. Breinlinger, M. y Wohlleben, B.

L’integració social dels autistes a través del treball amb suport: una iniciativa comunitària de l’Associació Nuevo Horizonte (151 KB) Document en castellà. Domingo Garcia Villamisar y Carmen Muela Morente. (Departamento de Personalidad, Evaluación y Psicología clínica. Universidad Complutense de Madrid. Asociación Nuevo Horizonte. Madrid)

Transició a la vida adulta. Un pla d’estudis per a estudiants amb síndrome d’asperger (362 KB) Document en castellà.
Sue Gething y Maggi Rigg.

Desenvolupament de sistemes de recolzament per adults en universitats d’ensenyament superior (225 KB) Document en castellà. Lynn Mason y Hugh Morgan

Programes de recolzament al treball per a persones autistes o afectades del síndrome d’asperger intel·lectualment capacitades organitzades per la National Autistic Society (Gran Bretaña) (200 KB) Document en castellà.
Geraldine Peacock (The National Autistic Society)

La vida quaotidiana d’adults joves autistes en centres residencials no només per a subjectes autistes (564 KB)
Document en castellà. Mjriam Tomassoni Poggliolini (APAMA - Asociación “Padres y Amigos de Enfermos de Autismo”)

Un enfoc educacional per a autistes adults (175 KB) Document en castellà. Jos Valkenborg (Collaborator of the Opleidingscentrum Autisme, Belgium)