Monografies 2

A partir d’avui ja està disponible el número 2 de “Monografies”, en aquesta ocasió, sota el títol “Després del diagnòstic. Intervenció precoç en el TEA”.

Anna Fabra, psicòloga de CERAC, entitat que forma part del projecte Autisme la Garriga, reflexiona sobre els problemes que tenen els pares quan reben el diagnòstic d’un fill amb TEA (Trastorn de l’Espectre de l’Autisme).

Amb l’objectiu d’ajudar i orientar a aquells pares que es troben en aquesta situació l’Anna Fabra explica en l’article en què consisteix l’atenció precoç, el paper del joc en qualsevol programa d’intervenció i quines variables han de tenir aquests programes.

Aquesta publicació, “Monografies”, tracta cada dos mesos diferents temes, de manera monogràfica, relacionats amb el Trastorn de l’espectre autista (TEA) i des de diferents òptiques: diagnòstic, atenció precoç, tractaments ambulatoris, rehabilitació psicosocial, inserció sociolaboral, teràpia ocupacional, activitats esportives, suports residencials, acompanyaments especialitzats, gestió de recursos i serveis …
La voluntat és que aquests documents siguin d’utilitat tant a familiars de persones amb TEA, professionals i estudiants, com a les mateixes persones que tenen aquesta condició.

Esperem que aquest segon lliurament de “Monografies” sigui del vostre grat.