Autisme la Garriga a l’Auditori

Aquest dimecres, nois i nois que viuen i treballen a la xarxa de serveis d’autisme la garriga, conjuntament amb les entitats que la formen, han estat convidats per Apropa Cultura a un assaig general de Nit d’Envelat a l’CBD de Barcelona.

Amb la mestre de cerimònies, la polifacètica comedianta Lloll Bertran ens han fet riure i ens ha convidat a viatjar a través de músiques de tota la vida fins a una nit ideal.
Hem recordat les nits màgiques d’estius que ja queden enrere amb una variada selecció de temes: Abba, els Beatles, Frank Sinatra, Glenn Miller… Músiques per a tots els gustos per recordar amb un somriure nostàlgic la nostra joventut.

Un assaig memorable i inoblidable. Moltes gràcies a Apropa Cultura, a l’Auditori, la Banda Municipal de Barcelona, a la Lloll Bertran i a totes les persones que ho han fet possible.