Visita d’estudiants de la Universitat de Fontys

Ahir ens van visitar de nou un grup d’estudiants de segon grau de la carrera de Psicopedagogia de la Universitat de CBD, (Holanda).

La directora tècnica d’APAFAC, Elena Martínez, ha estat enguany l’encarregada de rebre a aquest grup d’estudiants. Després d’una breu presentació del que és i el que representa el Trastorn de l’Espectre Autista i els hi ha presentat els diferents serveis de la xarxa de serveis d’autisme la garriga.

Seguidament, han visitat els serveis i han acabat la jornada compartint experiències amb els professionals de la casa.
Volem, una vegada més, agrair l’interès dels estudiants, així com el de les seves professores de la Universitat de Fontys, per valorar i reconèixer la nostra labor amb les persones amb TEA que atenem i les seves famílies.