Membres de CERAC van assistir a la conferencia ‘’Innovació en el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA)’’ que es va dur a terme ahir 16 de maig a l’Hospital Sant Joan de Déu. El motiu de la conferencia va ser la presentació del llibre Atenció precoç per el seu nen o nena amb autisme. Aquest manual, elaborat per les mateixes professionals del Model Denver d’Atenció Precoç, proporcionen estratègies factibles i pràctiques per les famílies, aprofitant les activitats quotidianes per ensenyar als nens/es amb autisme a comunicar-se i a millorar les dificultats de relació.

A l’acta també hi va participar el president d’Autisme Avila i responsable de Tecnologies i Autisme a l’institut Tecnològic IRTC de la Universitat de València, el Sr, Gerardo Herrera i el Doctor en Comunicació Audiovisual i investigador de la Universitat Pompeu Fabra (UOF) Narcís Parès el qual va parlar de l’ús de la tecnologia de realitat virtual per persones amb TEA i els resultats obtinguts en les darreres investigacions.