Aquesta tarda Mr Deepak Nagraj, la seva esposa i la seva filla, procedents de l’Índia, s’han interessat pel nostre projecte i han visitat els nostres serveis acompanyats del Dr. Francesc Cuxart.
Aquesta família està fent un “tour” per Europa per conèixer diferents centres i serveis per d’aquesta manera poder implantar al bellmig de l’Índia un centre per a persones amb TEA. La xarxa de serveis d’autisme la garriga ha estat un dels escollits com a model i referent.

Durant l’estada a la Garriga, han visitat el centre de diagnòstic i assessorament que depèn de CERAC, les residències terapèutiques d’APAFAC i els tallers ocupacionals d’ASEPAC.
Esperem que els nostres 40 anys al costat de les persones amb autisme i de les seves famílies els hi siguin de molta utilitat en l’inici d’aquesta nova etapa. Com sempre, poden comptar amb la nostra col·laboració i assessorament.

Gràcies per confiar en nosaltres!