Unitat canina dels mossos d'esquadra

Aquest matí han visitat els nois i noies que viuen i treballen a autisme la garriga la Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra.

Després d’explicar breument la feina que fan amb els gossos policia han fet una petita demostració perquè tots els presents poguessin veure de primera mà com treballen.
Un agent s’ha amagat entre uns arbustos i el gos policia l’ha hagut de trobar. No li ha costat gaire i, tal com havia explicat l’agent, s’ha estat allà fins que hi ha anat el seu guia-amo, el qual l’ha obsequiat amb un una joguina. Segons ha explicat el mateix agent, qualsevol dels gossos policia ha de ser molt juganer i molt actiu. Per la policia la tasca que fan és molt important, però per ells no deixa de ser un joc.

L’objectiu de Mossos d’Esquadra es el d’apropar la figura policial i el gos policia a les persones amb discapacitat i oferir una activitat per millorar la seva qualitat de vida amb la creació d’una interacció amb l’agent i l’animal.

Val a dir que tots els nois i noies pressents s’ho han passat d’allò més bé. Agraïm una vegada més al Cos dels Mossos d’Esquadra que hagin pensat en nosaltres.