Cinfa celebra el seu 50 aniversari donant suport a totes aquelles persones que conviuen amb la malaltia i reconeixent la tasca de les entitats de pacients que treballen perquè totes aquestes persones úniques i els seus familiars gaudeixin d’una vida més plena.

“Amb tu, 50 i més” és una acció solidària a la qual les entitats sense ànim de lucre que treballen en benefici dels pacients poden presentar les seves iniciatives de millora de la qualitat de vida física, mental i emocional, dirigides tant als pacients com als seus familiars. Els 50 projectes que més suport aconsegueixin en una votació oberta rebran una aportació econòmica de 5.000 euros per la seva realització.

La Fundació Congost Autisme presenta el projecte “Musicoteràpia per a persones amb autisme”. Es tracta d’un taller setmanal de musicoteràpia adaptada a persones greument afectades per autisme i amb discapacitat intel·lectual associada, que té per objectiu millorar la seva qualitat de vida.

La musicoteràpia com a tècnica d’intervenció terapèutica incideix en la disminució de conductes problemàtiques i repetitives associades a l’autisme, millora la relació interpersonal amb els companys, familiars i professionals i estimula cognitiva i motriu als participants. La música, un llenguatge universal, es converteix en una eina ideal per a seguir un model de vida activa.

Dóna suport al projecte VOTANT i COMPARTINT l’enllaç, és molt fàcil, només cal fer clic!

https://contigo50ymas.cinfa.com/asociaciones-detalle-fase-2/?id=515
Gràcies pel teu suport!