El divendres dia 6 de setembre, una petita delegació de professionals d’Hongria va visitar el taller de paper reciclat d’autisme la garriga.

Sandor i Zsuzsa Doba de Budapest Esély van ser rebuts pel Dr. Joan Cruells, director general de d’autisme la garriga, pel Dr. Francesc Cuxart, psicòleg consultor i per Rebeca Sánchez directora de la Fundació Congost Autisme.

El motiu de la visita és posar en marxa a Budapest un taller de paper reciclat. Per això han visitat el taller de paper reciclat on treballen persones amb TEA greument afectades, que els servirà de model per al seu projecte.

Al taller es van reunir amb Alfons Gisbert i Alex Fernandez d’autisme la garriga i amb Josep Soteras, gerent de l’empresa Soteras de Capellades on van poder comprovar detalladament i de primera mà el funcionament del taller i les possibilitats que els pot oferir. Sandor Dobai, gerent de “Center of development employment” va mostrar la seva grata sorpresa en comprovar el grau de perfeccionament que ha aconseguit el taller al llarg de més de 20 anys de funcionament.

Un cop més, donem les gràcies a Sandor i Zsuzsa Dobai per confiar en nosaltres i considerar-nos un referent en el camp de la teràpia ocupacional per a persones amb TEA.