#EPISxTEALa COVID19 colpeja la salut física i emocional de les persones amb autisme i dels professionals que les atenen. I, també, la salut econòmica de l’organització.

És difícil no poder abraçar les persones que estimes quan les tens a la vora. Però ara és el que toca, per responsabilitat, per solidaritat, per la salut de tots, per lluitar contra la COVID19. La Júlia, en Sergio i els seus companys d’autisme la garriga no entenen de distàncies de seguretat. Estan greument afectats per l’autisme. Els equipaments de protecció individual són l’element imprescindible per a ells i per als professionals que els atenen.

Estem molt agraïts per les donacions d’EPI’s rebudes per part de particulars, empreses i entitats, però no han estat suficients i hem hagut de fer front a despeses excepcionals per a l’adquisició de mascaretes, bates i solucions hidroalcohòliques.

Ajuda’ns a aturar els efectes negatius de la COVID19 sobre la salut de les persones amb autisme i dels professionals que les atenen, i sobre la salut econòmica de l’entitat. DONA per a l’adquisició de #EPISxTEA. Protegim-los, protegim-nos, protegim-la.

Com pots col·laborar?

  • A la nostra web fent click aquí.
  • A la plataforma Migranodearena.org
  • Fent una transferència bancària al següent número de compte: ES76 2100 0126 1802 0030 4399

Què farem amb el teu donatiu?

El teu donatiu servirà fer front a les despeses d’adquisició de mascaretes, bates i solucions hidroalcohòliques, que juntament amb les donacions de producte d’aquest tipus que hem rebut, ens han permès i ens permetrà PROTEGIR-LOS i PROTEGIR-NOS de la COVID19.

Altres formes de col·laborar

Donacions de producte, voluntariat, donatius mensuals, llegats… Si vols col·laborar amb nosaltres, trobarem la millor manera. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies!