Repte aconseguit - a l'aigua

Elevador hidràulic Autisme la GarrigaJa la tenim aquí! La cadira/grua adaptada per tal que persones greument afectades per autisme i amb mobilitat reduïda puguin accedir a la piscina i realitzar les activitats terapèutiques com la resta de companys, ja ha arribat a autisme la garriga.

Sota el lema “A l’aigua: autisme i mobilitat reduïda”, i sumant-nos al moviment global Giving Tuesday, en el que es promou el dia 3 de desembre com el dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials, la Fundació Congost Autisme va impulsar una campanya de captació de fons per adquirir una cadira/grua adaptada per tal que persones greument afectades per autisme i amb mobilitat reduïda, usuaris de la xarxa de serveis d’autisme la garriga, poguessin accedir a la piscina per realitzar les activitats terapèutiques com la resta de companys.

El repte era aconseguir 6.295€ a través de la plataforma Migranodearena.org, plataforma de crowdfunding oficial de la iniciativa GivingTuesday, dels quals es van aconseguir 4.285€. L’import restant s’ha cobert amb la recaptació de la Cursa Solidària Sant Silvestre de la Garriga, organitzada pel Club Atlètic Les Tortugues de la Garriga, la pre-estrena benèfica de la pel·lícula Especiales, als Cinemes Alhambra de la Garriga i per donatius de particulars que han arribat directament a través dels nostres canals habituals. El petit import restant així com les despeses d’instal·lació i adequació de la zona es cobriran amb fons propis.

Objectiu campanya elevadorResultat campanya elevador

Des d’autisme la garriga, volem donar les GRÀCIES a totes aquelles persones que heu col·laborat fent donatius i fent difusió de la iniciativa, així com al Club Atlètic Les Tortugues, per organitzar una cursa solidària i pensar en la nostra entitat, i a AContraCorriente Films i Cinemes Alhambra per la pre-estrena de Especiales en benefici d’entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de persones amb autisme.

Esperem que en breu puguem ensenyar-vos com els nois i noies amb autisme i mobilitat reduïda gaudeixen de les activitats dins l’aigua, que esdevenen una eina terapèutica clau per les persones amb autisme, ja que:

  • Millora els seu benestar físic i emocional
  • Augmenta l’estimulació cognitiva i motriu
  • Redueix els problemes de conducta
  • Millora la relació interpersonal amb els professionals que els atenen
  • Millora l’autonomia personal mitjançant el treball d’hàbits previs i posteriors a l’activitat aquàtica

Finalment, no volem acomiadar-nos sense demanar-vos un cop més la vostra col·laboració fent difusió del repte #EPISxTEA, perquè les persones amb autisme no entenen de distàncies de seguretat, protegim-los de la COVID19.

Ajuda’ns a aturar els efectes negatius de la COVID19 sobre la salut de les persones amb autisme i dels professionals que les atenen, i sobre la salut econòmica de l’entitat. DONA per a l’adquisició de #EPISxTEA. Protegim-los, protegim-nos, protegim-la.

Com pots col·laborar?

  • A la web de la Fundació Congost Autisme fent click aquí.
  • A la plataforma Migranodearena.org
  • Fent una transferència bancària al següent número de compte: ES76 2100 0126 1802 0030 4399

Què farem amb el teu donatiu?

El teu donatiu servirà fer front a les despeses d’adquisició de mascaretes, bates i solucions hidroalcohòliques, que juntament amb les donacions de producte d’aquest tipus que hem rebut, ens han permès i ens permetrà PROTEGIR-LOS i PROTEGIR-NOS de la COVID19.

Altres formes de col·laborar

Donacions de producte, voluntariat, donatius mensuals, llegats… Si vols col·laborar amb nosaltres, trobarem la millor manera. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies!