Actualment, un grup de persones amb autisme i problemes de mobilitat, residents a les llars Cottet i Cau Blanc de la xarxa de serveis d’autisme la garriga, tenen greus dificultats per desplaçar-se als tallers ocupacionals o a la piscina per fer activitat física.

Amb motiu del # GivingTuesday la Fundació Congost Autisme organitza una campanya per adquirir de forma urgent 6 cadires de rodes manuals que permetran aquests desplaçaments i per tant garantiran que puguin fer les activitats terapèutiques com la resta de companys, alhora que facilitaran la gran labor que fan els professionals que els acompanyen.

Els nens i nenes que fa més de 43 anys s’iniciaren al centre educatiu especialitzat en el tractament d’infants amb TEA, embrió de l’actual projecte autisme la garriga, s’han fet grans, i com a la resta de la població, l’envelliment comporta un empitjorament de la mobilitat, que en el cas de les persones amb TEA i discapacitat intel·lectual associada, arriba de forma prematura, agreujada i accelerada.

Tots sabem dels beneficis de portar un model de vida activa, aquestes persones també n’han de poder gaudir. Aconseguim les ajudes tècniques necessàries.

Us agrairíem que féssiu la màxima difusió d’aquest missatge entre les vostres amistats, amics i coneguts.

Com pots col·laborar?

  • A la web de la Fundació Congost Autisme, fent click aquí.
  • A la plataforma Migranodearena.org
  • Fent una transferència bancària al següent número de compte: ES76 2100 0126 1802 0030 4399

Què farem amb el teu donatiu?

El teu donatiu servirà fer front a les despeses d’adquisició de 6 cadires de rodes manuals.

Gràcies de nou per la teva col·laboració i el teu suport.