Les famílies us volem donar, de tot cor, les gràcies per tot el que heu fet aquest 2020.

Gràcies per la vostra professionalitat, responsabilitat, compromís, coratge i dedicació en aquest any tan difícil.

Sabem que no ha estat fàcil. Sabem que ha estat molt i molt complicat i que heu passat moments molt durs. Us volem agrair que hagueu sabut adaptar-vos a les necessitats dels nostres nois i noies. Vosaltres feu que se sentin estimats i que la pandèmia tan sols sigui per a ells un temps diferent.

Esperem el 2021 plens d’esperança en què serà un any molt millor i amb la tranquil·litat de saber que, passi el que passi, els nostres fills i germans tenen el privilegi de viure acompanyats dels millors professionals.

Mil gràcies per tot i que disfruteu d’unes bones festes i d’un magnífic 2021!

Les famílies d’Autisme la Garriga