Mil gràcies! Als professionals d’Autisme la Garriga

Les famílies us volem donar, de tot cor, les gràcies per tot el que heu fet aquest 2020.

Gràcies per la vostra professionalitat, responsabilitat, compromís, coratge i dedicació en aquest any tan difícil.

Sabem que no ha estat fàcil. Sabem que ha estat molt i molt complicat i que heu passat moments molt durs. Us volem agrair que hagueu sabut adaptar-vos a les necessitats dels nostres nois i noies. Vosaltres feu que se sentin estimats i que la pandèmia tan sols sigui per a ells un temps diferent.

Esperem el 2021 plens d’esperança en què serà un any molt millor i amb la tranquil·litat de saber que, passi el que passi, els nostres fills i germans tenen el privilegi de viure acompanyats dels millors professionals.

Mil gràcies per tot i que disfruteu d’unes bones festes i d’un magnífic 2021!

Les famílies d’Autisme la Garriga