Homenatge al Dr. Joan Cruells

Dr. Cruells, 20 anys a Autisme la GarrigaEl Dr. Joan Cruells deixa, el proper 31 de març, la seva vinculació professional amb autisme la garriga. És per aquest motiu, que les famílies d’aquesta xarxa de serveis han volgut retre-li un homenatge. Ens  hauria agradat fer-ho amb una trobada de tots plegats, però les mesures vigents per la covid19  no permeten reunions de més de 6 persones.

Una petita representació, en nom de tots els familiars dels nois i noies que viuen i treballen a autisme la garriga, s’han trobat als jardins de l’entitat on, després d’uns breus parlaments, li han lliurat un àlbum de fotografies i una placa amb el text següent:

 

A JOAN CRUELLS I PAGÈS 

Metge i amic

Amb aquestes paraules volem que perduri el nostre agraïment i afecte per la teva professionalitat, durant 20 anys,

com a metge i director general de la xarxa de serveis d’autisme la garriga.

Gràcies de tot cor per la teva dedicació al benestar de cadascun dels nostres fills i germans,

que viuen a la Llar Cottet i a la Llar Cau Blanc.

Les famílies d’autisme la garriga

 

Des d’autisme la garriga agraïm, una vegada més, l’entrega i dedicació del Dr. Cruells i li desitgem una llarga i fructuosa trajectòria tant professional com personal.