Visita de l'alcaldessa de la Garriga a les nostres instal·lacions.

Aquest matí ha visitat les nostres instal·lacions Dolors Castellà, alcaldessa de la Garriga.
Durant la seva visita ha estat acompanyada per Marta Roca i Antonio Lozano, presidents de les entitats i Elena Martínez i Rebeca Sánchez, directora general i directora general adjunta, respectivament, de la xarxa de serveis d’autisme la garriga.

Durant la visita hem parlat del sentit del projecte, que va néixer el 1976 a Barcelona i que a partir del 1982 es va ubicar a la Garriga on hem desenvolupat tota la xarxa de serveis que avui coneixem. Hem tingut l’oportunitat de transmetre-li a l’alcaldessa el valor que per a nosaltres té la ubicació del projecte a la Garriga on vam trobar el marc ideal per dotar d’una llar, d’un lloc de treball i de vida les persones més greument afectades per l’autisme, així com desenvolupar els serveis de diagnòstic, intervenció i assessorament per a l’atenció a totes les persones afectades pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Hem tingut l’oportunitat d’explicar-li amb detall el funcionament dels serveis i de parlar de la connexió del nostre projecte amb la comunitat.

Agraïm la trobada i la disponibilitat de l’alcaldessa a obrir noves vies de col·laboració en benefici de tots plegats.