El passat dimarts 29 de Març l’Institut Antoni Pous i Argila va organitzar la 6ª Jornada de portes obertes a les empreses i entitats. Al matí la realitzaven els cicles formatius de formació profesional d’Educació Física i a la tarda, els cicles de Serveis a la Comunitat (TAPS – Tècnic d’Atenció a persones en situació de dependència; TEI – Tècnic en Educació infantil i TIS -Tècnic superior d’Integració Social).

L’activitat per l’alumnat de TAPS i a la qual ens van convidar com a entitat, va assistir Desirée Sánchez i consistia en assistir a  una taula rodona com a professionals d’autisme la garriga i explicar com s’organitza el dia a dia dels nois i noies amb autisme que viuen a les residències. També es van resoldre els dubtes que l’alumnat plantejava respecte la pràctica professional.

Des d’autisme la garriga estem molt agraïts per haver-nos convidat a la 6ª jornada de portes obertes a empreses i entitats i aprofitem per felicitar a l’Institut Antoni Pous i Argila per la bona organització d’aquestes jornades.