El 2 d’abril es celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme i, des d’autisme la garriga i la Federació Autisme Catalunya ens adherim, com cada any, als actes que es duen a terme des d’Autismo EspañaAutism Europe promovent la il·luminació de blau d’edificis i monuments en el marc de la iniciativa mundial Light It Up Blue (Il·lumina’l de blau).

Per aquest motiu aquest any hem il·luminat de nou tots els edificis de la xarxa de serveis d’autisme la garriga durant aquest cap de setmana com a mostra de suport i solidaritat amb les persones amb autisme i les seves famílies.

El nostre repte per al 2022 és assolir els 450 edificis i monuments il·luminats de blau a tot l’estat espanyol i que una bona part siguin de la Garriga.

Gràcies a totes les persones i entitats que ho han fet possible!