El “Ministerio de Educación y Formación Profesional” ha obert la convocatòria per a demanar ajuts, pel curs 2022-23, per a persones que presenten una necessitat específica de rebre recolzament educatiu derivat d’alguna de les següents situacions:

  • Discapacitat
  • Trastorn greu de la conducta o de la comunicació i del llenguatge
  • Trastorn de l’espectre autista
  • Altres discapacitats

Els ajuts es poden demanar a partir del 19 de maig i fins el 30 de setembre de 2022. Tot i això, cal tenir en compte que una part de la documentació s’ha d’imprimir i presentar al centre on la persona estigui inscrita. Per aquest motiu és aconsellable tramitar l’ajut el més aviat possible.

Podeu obtenir més informació a: https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/ayudas-apoyo-educativo/tipos-de-becas.html