El proper diumenge 16 d’octubre, a les 18 hores i al cinema Alhambra de la Garriga podreu veure “El radioaficionado”.

L’argument de la pel·lícula es basa en que després de la mort de la seva mare, Nikolas, un jove amb autisme, decideix emprendre un viatge al poble natal. Vol dur a terme una fita, arribar a alta mar en dos dies. Allà es trobarà amb Ane, la seva única amiga de la infància que estarà disposada a ajudar-lo. Tot i això, les barreres que troba Niko per relacionar-se, no els ho posaran fàcil, perquè no tothom sintonitza la mateixa freqüència.

Segons diferents crítiques, “El radioaficionado” és “un himne a la tolerància en un sensitiu debut”, “un somni commovedor sobre la necessitat de ser respectat pels altres”, “explicada de manera sòbria i amb un diàleg cru, deixa de banda el sentimentalisme”, “recomanable per la tendresa subjacent sota la duresa reflectida”…

Un cop acabada la projecció hi haurà un debat sobre la pel·lícula moderat per Autisme la Garriga.