Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo d'ASEPAC.

ASEPAC

Associació pro Persones amb Autisme de Catalunya

ASEPAC és una entitat fundada l'any 1983, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública el 1996, per al foment de l'assistència, el tractament i la integració sociolaboral de les persones amb TEA.

ASEPAC és membre de la Federació Autisme Catalunya i de la Confederación Autismo España.

ASEPAC va posar en funcionament el 1987 el centre TERLAB, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats dels adolescents i adults que no havia estat possible integrar en centres ocupacionals per a persones amb discapacitat intel·lectual, a causa dels greus problemes conductuals que manifestaven. Actualment, té una capacitat de 42 places.

L’objectiu de TERLAB és proporcionar a aquestes persones un tractament terapèutic adequat a les seves necessitats i un treball adequat a les seves capacitats.

Les instal·lacions de TERLAB consisteixen en uns tallers de 1.400 m2, uns hivernacles de 1.024 m2 i uns terrenys agrícoles de 13.000m2.

A través de TERLAB es gestionen els serveis següents:
Inserció sociolaboral: Té com objectiu formar i preparar a les persones amb TEA per tal que tinguin la possibilitat d'integrar-se, dins les seves possibilitats, en el món laboral.

Teràpia ocupacional i treball amb suport: La seva finalitat és proporcionar a les persones amb TEA un treball el més normalitzat possible i adaptat a les seves necessitats i capacitats, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Servei terapèutic de vacances i de respir familiar: La seva missió és oferir a les famílies un servei que els permeti conciliar amb tota normalitat la seva vida social i laboral, amb les necessitats de la persona amb TEA.

Jove amb autisme teixint.

L’objectiu de TERLAB és proporcionar a persones amb TEA un tractament terapèutic adequat a les seves necessitats i un treball adequat a les seves capacitats

ASEPAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

asepac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades