Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo de CERAC.

CERAC

Centre Especialitzat de Rehabilitació de persones amb Autisme de Catalunya

CERAC és una entitat fundada l'any 1983, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública el 1996, amb la finalitat d'atenció i tractament de les persones amb TEA. És la titular del centre de dia CERAC, que va iniciar les seves activitats el 1976 com un servei depenent d’APAFAC.

És membre de la Federació Autisme Catalunya i de la Confederación Autismo España.

Amb 40 anys de trajectòria i un equip de professionals amb expertesa acumulada, treballem per a les persones amb TEA, començant pel diagnòstic, avaluant les seves competències i les seves mancances, i planificant els objectius terapèutics que l’individu pot assolir.
L’objectiu és l’aprenentatge d’estratègies, que permeti a la persona amb TEA millorar la seva capacitat d’adaptació a l’entorn, aconseguint una millora de la seva qualitat de vida.

Els anys de treball amb persones afectades per l’autisme, ens fan veure que no hauríem de limitar la intervenció terapèutica únicament al nostre espai físic.
Cal implementar estratègies d’aprenentatge i d’afrontament “in situ”, en els àmbits on la persona fa la seva vida.

Per això, cal intervenir:
• En el si de la família: assessorant i implementant estratègies de modificació de conducta i de resolució de conflictes.
• En l'àmbit escolar: assessorant al personal docent, formant vetlladors i afavorint l’adaptació del nen amb TEA. Treballant en la comprensió i el respecte dels companys de classe, cap a l’alumne amb TEA.
• En l’àmbit laboral: treballant en la inserció laboral, tant en els centres especials de treball com també en les empreses ordinàries.

L’experiència ens avala i ens dona empenta per continuar treballant en els nostres serveis de diagnòstic i de centre de dia. I també per iniciar el treball en nous àmbits, que de ben segur aportaran un plus a la qualitat de vida de les persones amb TEA.

Actualment CERAC és la responsable de la prestació dels serveis següents:
Diagnòstic i assessorament: Dirigit per un equip pluridisciplinari i experimentat, que disposa dels recursos necessaris per dur a terme observacions prolongades i contínues. S'adreça tant a famílies afectades com a institucions que atenen persones amb TEA.
Tractaments ambulatoris: proporciona tractaments pedagògics, psicològics i mèdics de TEA i altres patologies d'inici infantil.
Rehabilitació psicosocial: tracta els aspectes afectius relacionals, comunicatius, cognitius, d'autonomia personal i d'inclusió social mitjançant programes individualitzats.
Formació i assessorament al professorat, sobre alumnes amb TEA en l’àmbit escolar.
Tallers d’aprenentatge d’habilitats socials per a persones amb TEA.

Nens amb autisme.

Amb 40 anys de trajectòria i un equip de professionals amb expertesa acumulada, treballem per a les persones amb TEA, començant pel diagnòstic, avaluant les seves competències i les seves mancances, i planificant els objectius terapèutics que l’individu pot assolir.

CERAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

cerac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades