Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo de CERAC,

Alumnat amb Trastorn de l'Espectre Autista:
bases teòriques i estratègies d'intervenció en el context escolar

El curs “Alumnat amb Trastorn de l’Espectre Autista: bases teòriques i estratègies d’intervenció en el context escolar” pretèn:
- Proporcionar al professorat o altres especialistes de centres escolars conceptes teòric-pràctics sobre el Trastorn de l'Espectre Autista.
- Conèixer els models i estratègies amb evidència científica per a les bones pràctiques a l'atenció d'alumnes amb Trastorn de l'Espectre Autista.
- Proporcionar i aplicar estratègies d'intervenció específics per a l'atenció de l'alumnat amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme.

La modalitat del curs serà on-line.

L’activitat formativa s'iniciarà el 12 de novembre de 2018, amb la plataforma on-line, que restarà oberta fins 7 de desembre.

Aquesta activitat s’adreça a professorat d'educació infantil, primària i secundària, mestres d'educació especial, psicòlegs i psicopedagogs de centre, auxiliars, vetlladors, mestres d'audició i llenguatge o altres.
També pot ser d’utilitat a altres agents escolars que treballin en context escolar i que, per tant, pugui estar en contacte amb alumnes amb Trastorn de l'Espectre Autista (monitors de menjador, professional de secretaria, neteja, cuina...)

El curs és gratuït i té una durada de 20 hores. Aquesta acció formativa serà reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya als docents inscrits.

Programa complert del curs.

Les inscripcions estan tancades.
Lamentem comunicar-vos que totes les places estan ocupades.


La propera formació on-line està prevista per a mitjans del 2019.

Si esteu interessats en aquest tipus de formació ens podeu enviar un e-mail a comunicacio@autisme.com i tant bon punt s'ofereixi la formació ens posarem en contacte amb vostè.