Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo Autisme la Garriga.

Entitats i serveis d'Autisme la Garriga

El nostre projecte s’articula sota el concepte de xarxa de serveis, amb una organització flexible, amb uns serveis molts especialitzats, però a la vegada amb uns objectius i una forma de treballar compartida, que exigeix un nivell alt de coordinació.
Tots els serveis són dirigits per equips multidisciplinars, formats per professionals de la psiquiatria, neurologia, psicologia, pedagogia i assessorament familiar. La nostra organització uneix l’expertesa de 40 anys de dedicació a l’autisme amb l’energia dels nous professionals que s’incorporen a l’organització. Aquest equip humà, junt amb unes magnífiques instal·lacions adaptades en cada detall a les necessitats de les persones afectades per l’autisme, ens permet aconseguir uns alts nivells d’innovació i excel·lència.

Tres associacions, constituïdes per famílies de persones afectades per l’autisme, CERAC, ASEPAC i APAFAC, gestionen aquests serveis i juntament amb la Fundació Congost Autisme constitueixen el projecte Autisme la Garriga.

CERAC Associació ASEPAC Associació APAFAC Associació Fundacio Congost Autisme Autisme la Garriga Diagnostic i consultoria Tractaments ambulatoris Rehabilitació psicosocial Insercio sociolaboral Terapia ocupacional i treball amb suport Servei terapeutic de vacances i suport familiar Residencies terapeutiques Activitats esportives Acompanyament especialitzat Fundacio Congost Autisme