Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo d'ASEPAC.

Mesures de patrocini

La donació i/o patrocini com a mesura alternativa per complir amb la LISMI

Una de les mesures alternatives, que es contempla a la LISMI (Llei d'Integració Social de Minusvàlids), és la donació i / o patrocini de caràcter monetari per al desenvolupament d'activitats d'inserció laboral i de creació d'ocupació de persones amb discapacitat. Quan l'entitat beneficiària d'aquestes accions de col·laboració sigui una fundació o associació d'utilitat pública, l'objecte social de la qual sigui, entre d'altres, la formació professional, la inserció laboral o la creació d'ocupació a favor de les persones amb una minusvàlua.

Si la vostra empresa, per diversos motius, no pot aplicar la quota que estableix la LISMI, pot optar per aquesta mesura alternativa. En cas d'optar per la donació i / o patrocini pot posar-se en contacte amb nosaltres per contribuir a ASEPAC.

En relació a aquesta donació és important saber que en matèria de Desgravacions (Llei 49/2002, de 23 de desembre de 2002), les persones jurídiques tenen dret a una deducció de la quota íntegra per l'impost de societats del 35% de l’import de la donació. La base de la deducció no podrà superar el 10% de la base total imposable.

Gràcies a la col·laboració d'empreses, fundacions i entitats privades, ASEPAC i el projecte Autisme la Garriga segueix creixent i aconseguint els seus objectius.

Agraïm el vostre interès, la vostra ajuda i que dipositeu en nosaltres la vostra confiança, tan necessària també per ser conseqüents amb l'entorn social que ens envolta i que forma part de la nostra realitat.

Si voleu col·laborar amb ASEPAC, podeu contactar amb nosaltres. Tota ajuda és benvinguda i molt apreciada.

ASEPAC i el projecte Autisme la Garriga segueixen treballant amb el mateix entusiasme que quan vam iniciar les nostres activitats ja fa més de 40 anys gràcies al vostre suport.

Dona amb autisme.

Gràcies a la col·laboració d'empreses, fundacions i entitats privades, ASEPAC i el projecte Autisme la Garriga segueix creixent i aconseguint els seus objectius.

ASEPAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

asepac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades