Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo Autisme la Garriga.

Treballa amb nosaltres

Avui, Autisme la Garriga és líder en el tractament de persones amb autisme a Catalunya i centre pilot de Programes Europeus de Formació en autisme.
El nostre projecte ha complert més de 40 anys.
Volem oferir-te la possibilitat de col·laborar amb el nostre projecte.

Autisme la Garriga compta amb un equip amb diferents perfils professionals. A més de l'equip directiu i administratiu, hi treballen psiquiatres, neuròlegs, metges, psicòlegs, pedagogs, treballadors socials, mestres, educadors, tècnics, auxiliars, personal de serveis qualificat i no qualificat... en horaris de matí, tarda, nit o cap de setmana. Si el teu nivell de competència en algun d'aquests camps és elevat, el teu futur professional pot desenvolupar-se amb nosaltres.

La clau de l'èxit d’Autisme la Garriga rau en les persones que treballen amb nosaltres i que s'esforcen diàriament per aconseguir l'objectiu de satisfer les necessitats de les persones amb autisme que són ateses a les nostres instal·lacions. La capacitat de treball en equip, la iniciativa i adaptació són característiques que defineixen els nostres col·laboradors.

La nostra política de recursos humans està orientada a incorporar a la nostra plantilla els millors professionals i a participar en el seu desenvolupament professional i personal.

Per això, la nostra preocupació constant per la seva formació i la nostra aposta per la promoció interna que permet establir plans de carrera que valoren especialment la polivalència funcional.
Si t'identifiques amb aquests valors i t'interessa el nostre projecte, et proposem que t’uneixis a nosaltres.
Si ho desitges, pots enviar-nos el teu C.V. a rrhh@autisme.com.

Noi amb autisme amb la seva educadora.

La clau de l'èxit d’Autisme la Garriga rau en les persones que treballen amb nosaltres i que s'esforcen diàriament per aconseguir l'objectiu de satisfer les necessitats de les persones amb autisme que són ateses a les nostres instal·lacions.