Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo de CERAC.

Diagnòstic del trastorn de l'espectre autista (TEA) i consultoria

El servei de diagnòstic, seguiment i consultoria, està integrat a la xarxa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a programa de valoració d’autisme i psicosis infantils (UVAPI).

El servei de diagnòstic de l'autisme i consultoria és un dels serveis del Centre de Dia CERAC.

Les famílies amb un fill o una filla amb sospita de patir un TEA, necessiten un diagnòstic explícit i comprensible, un pronòstic i un suport i assessorament professional adequats. A Autisme la Garriga, responem a aquestes necessitats de manera experta i a la vegada humana.

En el nostre servei de diagnòstic i assessorament, atenem demandes de famílies, professionals, centres educatius i de salut mental i administracions públiques.

Aquest servei està format per un equip de professionals de les àrees de la neurologia, psiquiatria, psicologia, pedagogia i assessorament familiar.

El diagnòstic del trastorn de l'espectre autista és un procés complex que requereix, per poder realitzar-se amb garanties, un equip pluridisciplinari experimentat i la possibilitat d'efectuar observacions conductuals prolongades i continuades durant 24 h. si és necessari.

La metodologia emprada en el diagnòstic pluridisciplinari de psicopatologies d'inici infantil comprèn una entrevista inicial, una o diverses observacions conductuals semiestructurades i una sessió de síntesi. Un cop elaborat el diagnòstic, es lliura un informe escrit als familiars o institució que ha fet la demanda.

L'EAP CERAC (equip d'assessorament psicopedagògic), va ser homologat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el 1984, per a les funcions de prevenció, valoració, orientació i seguiment del trastorn de l'espectre autista, en l'àmbit de Catalunya.

Noia amb autisme.

Les famílies amb un fill o una filla amb sospita de patir un TEA, necessiten un diagnòstic explícit i comprensible, un pronòstic i un suport i assessorament professional adequats. Responem a aquestes necessitats de manera experta i a la vegada humana.

CERAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

cerac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades