Autisme la Garriga

Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)
De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 16:30.
Divendres de 9 a 14.

*
*
En compliment de la llei orgànica de 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, Autisme la Garriga li informa que les seves dades seran incorporades a un fitxer titularitat dela Fundació Congost Autisme amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre actes relacionats amb el projecte. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que marca la legislació vigent adreçant-se a la Fundació Privada Congost Autisme, Ronda del Carril nº 75, 08530 la Garriga, o enviant un correu electrònic a .

Treballa amb nosaltres

Avui, Autisme la Garriga és líder en el tractament de persones amb autisme a Catalunya i centre pilot de Programes Europeus de Formació en autisme.
El nostre projecte ha complert més de 40 anys.
Volem oferir-te la possibilitat de col·laborar amb el nostre projecte.

Autisme la Garriga compta amb un equip amb diferents perfils professionals. A més de l’equip directiu i administratiu, hi treballen psiquiatres, neuròlegs, metges, psicòlegs, pedagogs, treballadors socials, mestres, educadors, tècnics, auxiliars, personal de serveis qualificat i no qualificat… en horaris de matí, tarda, nit o cap de setmana. Si el teu nivell de competència en algun d’aquests camps és elevat, el teu futur professional pot desenvolupar-se amb nosaltres.

La clau de l’èxit d’Autisme la Garriga rau en les persones que treballen amb nosaltres i que s’esforcen diàriament per aconseguir l’objectiu de satisfer les necessitats de les persones amb autisme que són ateses a les nostres instal·lacions. La capacitat de treball en equip, la iniciativa i adaptació són característiques que defineixen els nostres col·laboradors.

La nostra política de recursos humans està orientada a incorporar a la nostra plantilla els millors professionals i a participar en el seu desenvolupament professional i personal.

Per això, la nostra preocupació constant per la seva formació i la nostra aposta per la promoció interna que permet establir plans de carrera que valoren especialment la polivalència funcional.
Si t’identifiques amb aquests valors i t’interessa el nostre projecte, et proposem que t’uneixis a nosaltres.
Si ho desitges, pots enviar-nos el teu C.V. a través d’aquest formulari.
 


Vull rebre el butlletí de noticies d’Autisme la Garriga