Autisme la Garriga

Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)
De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 16:30.
Divendres de 9 a 13.

Telèfon:
WhatsApp:
Formulari de contacte

En compliment del nou RGPD, Autisme la Garriga li informa que les dades d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer propietat de les entitats que conformen el projecte Autisme la Garriga amb la finalitat de de donar resposta a les seves qüestions i, si és el cas, de mantenir-lo informat sobre actes i activitats relacionats amb el projecte. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que marca la legislació vigent adreçant-se a Autisme la Garriga, Ronda del Carril nº 75, 08530 la Garriga, o enviant un correu electrònic a .

  Vull rebre informació del projecte Autisme la Garriga

  Treballa amb nosaltres

  Avui, Autisme la Garriga és líder en el tractament de persones amb autisme a Catalunya i centre pilot de Programes Europeus de Formació en autisme.
  El nostre projecte ha complert més de 40 anys.
  Volem oferir-te la possibilitat de col·laborar amb el nostre projecte.

  Autisme la Garriga compta amb un equip amb diferents perfils professionals. A més de l’equip directiu i administratiu, hi treballen psiquiatres, neuròlegs, metges, psicòlegs, pedagogs, treballadors socials, mestres, educadors, tècnics, auxiliars, personal de serveis qualificat i no qualificat… en horaris de matí, tarda, nit o cap de setmana. Si el teu nivell de competència en algun d’aquests camps és elevat, el teu futur professional pot desenvolupar-se amb nosaltres.

  La clau de l’èxit d’Autisme la Garriga rau en les persones que treballen amb nosaltres i que s’esforcen diàriament per aconseguir l’objectiu de satisfer les necessitats de les persones amb autisme que són ateses a les nostres instal·lacions. La capacitat de treball en equip, la iniciativa i adaptació són característiques que defineixen els nostres col·laboradors.

  La nostra política de recursos humans està orientada a incorporar a la nostra plantilla els millors professionals i a participar en el seu desenvolupament professional i personal.

  Per això, la nostra preocupació constant per la seva formació i la nostra aposta per la promoció interna que permet establir plans de carrera que valoren especialment la polivalència funcional.
  Si t’identifiques amb aquests valors i t’interessa el nostre projecte, et proposem que t’uneixis a nosaltres.
  Si ho desitges, pots enviar-nos el teu C.V. a través d’aquest formulari.

  Formulari de RRHH

  En compliment del nou RGPD, Autisme la Garriga li informa que les dades d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer propietat de les entitats que conformen el projecte Autisme la Garriga amb la finalitat de cobrir la vacant d’un possible lloc de treball i, si és el cas, de mantenir-lo informat sobre actes i activitats relacionats amb el projecte. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que marca la legislació vigent adreçant-se a Autisme la Garriga, Ronda del Carril nº 75, 08530 la Garriga, o enviant un correu electrònic a .
    


   Vull rebre informació d’Autisme la Garriga