Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo d'ASEPAC.

Servei terapèutic de vacances (STV) – Suport familiar per a persones amb autisme

Degut a les característiques de les persones amb autisme severament afectades i amb greus problemes de conducta, és de gran importància per a les famílies poder disposar de serveis d’ajut familiar.

Des de 1985, ASEPAC va assumir l’organització del servei de respir flexible i d’oci, anomenat servei terapèutic de vacances (STV), que funcionava des de 1976, però amb una altra estructura. En aquest moments, és obert totes les festes, caps de setmana, vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. Té una capacitat de 45 places.

Les finalitats d’aquest servei són:
• Aconseguir la major estabilitat possible de la vida familiar, de manera que sigui possible que la persona amb autisme segueixi convivint a casa seva.
• Evitar que la persona amb autisme pugui patir regressions, si durant les vacances s’interromp durant molt de temps la intervenció terapèutica habitual.
• Ajudar a les famílies perquè puguin atendre millor les necessitats afectives dels germans, si n’hi hagués, ja que donades les característiques de les persones amb autisme, la majoria de vegades absorbeixen totalment l’atenció dels pares.
• Permetre a les mares amb una feina remunerada, que puguin continuar desenvolupant les seves activitats laborals durant els períodes de vacances dels seus fills.

Noi amb autisme amb la seva educadora al STV.

El Servei Terapèutic de Vacancès és obert totes les festes, caps de setmana, vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu.

ASEPAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

asepac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades