Fa unes setmana Enraona Teatre ha començat a impartir classes a una sèrie de persones ateses a autisme la garriga.

El teatre es una bona eina per practicar a posar-nos “a la pell d’un altre”. Interpretant diferents personatges i canviant el nostre rol habitual per un altre, tenim l’oportunitat de sortir de la nostra zona de confort, millorar la nostra flexibilitat i connectar amb diferents parts de nosaltres mateixos, oferint-nos la oportunitat de conèixer-nos i socialitzar-nos, en un ambient distès. També, és clar, passant una bona estona i gaudint amb una activitat en la qual tots podem participar.

D’entrada hem de dir que aquesta experiència ha estat molt satisfactòria per ambdues parts i volem posar especial èmfasi en el teatre com a eina terapèutica i d’integració social. El proper curs, tenim previst donar continuïtat a aquesta experiència tant gratificant per a tots.