De nou, APAFAC, ASEPAC i CERAC, entitats que formen la xarxa de serveis autisme la garriga, amb el suport de la Fundació Congost Autisme han participat a la Diada de Corpus de la Garriga confeccionant una catifa de floral.

Pares i professionals dels nois i noies que viuen i treballen a Autisme la Garriga s’han unit per elaborar una catifa amb flors i productes naturals. Aquest any, part de les flors que han servit per confeccionar les catifes procedien dels hivernacles de la xarxa de serveis on els nois i noies treballen habitualment.

El 2015 les catifes de flors de la festa del Corpus a la Garriga van ser declarades element Festiu Tradicional d’Interès Nacional i en 2016 van celebrar el 200 aniversari de la primera festa del Corpus a la Garriga documentada.
Durant el dia de Corpus s’han confeccionat una trentena de catifes florals, on han lluït més de 250.000 clavells acompanyats d’altres tipus de flors i elements vegetals (especialment xiprer, bruc, terra de pi i esclòfia d’arròs).
Aquest any també hem comptat amb una catifa convidada elaborada per membres de l’ONCE.

Des d’autisme la garriga agraïm a tots els familiars i professionals la seva implicació per dur a terme aquest esdeveniment. Moltíssimes gràcies a tots ells!