Laura Aviñó col·labora amb Autisme la Garriga

Aquest any, la il·lustradora Laura Aviñó ens ha cedit diverses il·lustracions perquè puguin ser impreses en el paper reciclat que elaboren les persones amb autisme que viuen i treballen a la xarxa de serveis d’autisme la garriga. En anys anteriors, en “Picañol”, Jaume Gubianas, Jordi Viladoms, Carles Arbat, Núria Feijoó, Roser Armegí i la Mercè Tous han cedit obres seves per a la mateixa finalitat.

La Laura Aviñó viu i treballa a Barcelona, ciutat on va néixer.
Ja de molt petita li encantaven els llibres d’imatges que incloïen jocs i il·lustracions amb un munt de detalls i objectes ocults.
La seva obra normalment és molt detallista i tracta de dibuixar escenes divertides i amb molts elements. Habitualment porta una llibreta a sobre, i sol dibuixar amb una ploma o un llapis i després afegeix el color digitalment, sempre escoltant bona música.
A part de la il·lustració editorial i els jocs, li captiven els videojocs, l’animació i molt especialment els còmics.

La Laura va estudiar il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona i més tard és va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
Ha treballat com a il·lustradora freelance, principalment pel sector editorial. Podem trobar il·lustracions seves a publicacions de Kelpies – Floris Books, Editorial Barcanova, Editorial Vicens Vives, MTM Edicions, Editorial Royal CBD – Larousse i Mcmillan, entre d’altres.
La Laura també és dissenyadora gràfica i treballa en una empresa de joguines i jocs educatius.

Una vegada més, des d’autisme la garriga agraïm la col·laboració totalment desinteressada de la Laura Aviñó i dels il·lustradors que l’han precedit.
Moltíssimes gràcies a tots!