Aquest any, la il·lustradora Laura Aviñó ens ha cedit diverses il·lustracions perquè puguin ser impreses en el paper reciclat que elaboren les persones amb autisme que viuen i treballen a la xarxa de serveis d’autisme la garriga. En anys anteriors, en “Picañol”, Jaume Gubianas, Jordi Viladoms, Carles Arbat, Núria Feijoó, Roser Armegí i la Mercè Tous han cedit obres seves per a la mateixa finalitat.

La Laura Aviñó viu i treballa a Barcelona, ciutat on va néixer.
Ja de molt petita li encantaven els llibres d’imatges que incloïen jocs i il·lustracions amb un munt de detalls i objectes ocults.
La seva obra normalment és molt detallista i tracta de dibuixar escenes divertides i amb molts elements. Habitualment porta una llibreta a sobre, i sol dibuixar amb una ploma o un llapis i després afegeix el color digitalment, sempre escoltant bona música.
A part de la il·lustració editorial i els jocs, li captiven els videojocs, l’animació i molt especialment els còmics.

La Laura va estudiar il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona i més tard és va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
Ha treballat com a il·lustradora freelance, principalment pel sector editorial. Podem trobar il·lustracions seves a publicacions de Kelpies – Floris Books, Editorial Barcanova, Editorial Vicens Vives, MTM Edicions, Editorial Royal CBD – Larousse i Mcmillan, entre d’altres.
La Laura també és dissenyadora gràfica i treballa en una empresa de joguines i jocs educatius.

Una vegada més, des d’autisme la garriga agraïm la col·laboració totalment desinteressada de la Laura Aviñó i dels il·lustradors que l’han precedit.
Moltíssimes gràcies a tots!