Curs on-line TEA

El dia 8 de juny comença una nova edició del curs  “Alumnat amb Trastorn de l’Espectre Autista: bases teòriques i estratègies d’intervenció en el context escolar” pretén:

  • Proporcionar al professorat o altres especialistes de centres escolars conceptes teòric-pràctics sobre el Trastorn de l’Espectre Autista.
  • Conèixer els models i estratègies amb evidència científica per a les bones pràctiques a l’atenció d’alumnes amb Trastorn de l’Espectre Autista.
  • Proporcionar i aplicar estratègies d’intervenció específics per a l’atenció de l’alumnat amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme.

El curs és gratuït.

Aquesta activitat s’adreça a professorat d’educació infantil, primària i secundària, mestres d’educació especial, psicòlegs i psicopedagogs de centre, auxiliars, vetlladors, mestres d’audició i llenguatge o altres.

També pot ser d’utilitat a altres agents escolars que treballin en context escolar i que, per tant, pugui estar en contacte amb alumnes amb Trastorn de l’Espectre Autista (monitors de menjador, professional de secretaria, neteja, cuina…)

Més informació i inscripcions: A la web: http://cerac.cat/formacio/curs-on-line.html

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.