Siempre contigo

El proper 24 d’agost es durà a terme la pre-estrena de la pel·lícula “Siempre contigo” del director israelià Nir Bergman, als cinemes Verdi de Barcelona.

Siempre contigo” és la nova pel·licula del director que va rebre el Segell  Cannes Official Selection l’any passat. A la 47a edició de Seminci de Valladolid, en Shai Avivi, l’actor que interpreta el pare a la pel·lícula, va rebre el Premi a Millor Actor.

Nirg Bergmanm, en aquest film, ens acosta una tendra història familiar i una visió del seu país allunyada d’imatges preconcebudes. Es tracta de la història d’un pare (Aharon) que ha dedicat tota la seva vida a tenir cura del seu fill (Uri) que pateix autisme.

Viuen junts en una rutina amable, lluny del món real. Però l’Uri és una persona amb autisme i ja és prou adult per residir en una llar especialitzada. De camí a la seva nova llar, Aharon decideix escapar-se amb el seu fill i tirar-se amb ell a la carretera, sabent que l’Uri no està preparat per a la separació. Però, potser és el pare qui no hi està preparat.

A partir del dia 27 d’agost, “Siempre contigo” es podrà veure en la resta de cinemes gracies a la productora Avalón.

El dia 12 de setembre a les 18 hores, podreu veure el film al cinema Alhambra de la Garriga.