La Fundació Intermedia va organitzar la Jornada 10 Anys Intermedia #TransformantAmbPropòsit amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a les empreses i entitats que col·laboren amb la fundació per fer possible la tasca social i de millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral, i Autisme la Garriga fou mereixedora d’un d’aquests reconeixements.

L’acte, que va reunir el passat 26 d’octubre més de 300 persones al Centre Cívic Cotxeres de Sants, va convertir-se en un espai de trobada entre empreses, institucions, entitats i experts on analitzar i debatre sobre el futur de l’ocupació, així com celebrar el 10è Aniversari de l’entitat. El secretari de Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa, va cloure la jornada a la que també assistiren altres representants de l’Administració.