En Josep Maria, l’Oriol i la Laia, del cinema Alhambra de la Garriga, ens van visitar.

De bon matí, tots tres, van arribar als serveis d’Autisme la Garriga per conèixer de primera mà com pensen, actuen, treballen, es relacionen… en definitiva, com viuen les persones amb autisme amb discapacitat intel·lectual associada.

Varen estar una jornada completa, plena d’emocions contradictòries, nervis, tendresa i sensibilitat. Una experiència única per a ells.

Varen viure de primera mà les activitats, varen poder fer una escapada a la Garriga a fer un petit aperitiu i una breu sessió al cinema Alhambra per acabar el dia.

Una visita que els hi va arribar al cor. Una jornada que els va entendrir i alhora colpir.

Fruit d’aquesta visita i gràcies a la col·laboració de la Fundació Congost Autisme en sortirà un vídeo explicant la seva experiència.

Gràcies al suport econòmic de la Fundación ONCE a través de la convocatòria “Prioridades 2023” de la Confederación Autismo España, la Fundació ha iniciat el projecte “El nostre paper a la societat: projecte de sensibilització sobre l’autisme amb discapacitat intel·lectual associada”, que té per objectiu trencar l’estigma social que tenen les persones amb TEA greument afectades.

Gràcies Josep Maria, l’Oriol i la Laia per a fer-nos costat!