En motiu del 40è aniversari del CERAC, la Confederación Autismo España publica una entrevista amb la Sra. Marta Roca, presidenta de l’entitat.

L´Associació CERAC es va fundar el 1983 amb l´objectiu d´oferir atenció i serveis especialitzats a les persones amb trastorn de l´espectre de l´autisme (TEA). Amb 40 anys de trajectòria i un equip de professionals amb àmplia experiència acumulada, CERAC forma part del projecte autisme la garriga, articulat sota el concepte de xarxa de serveis i que té com a missió atendre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies d’una forma global i al llarg de tot el cicle vital.

A l’entrevista, Marta Roca fa èmfasi en que “la percepció social del TEA ha evolucionat de manera molt significativa. Fa 40 anys la majoria de persones desconeixia que era l’autisme. Avui la majoria, com a mínim, saben que existeix encara que sovint passi que algunes persones tenen una imatge estereotipada o senzillament poc ajustada a la realitat. En aquest sentit hem de continuar treballant per a un coneixement més gran sobre l’autisme”

Podeu llegit íntegrament l’entrevista aquí.