Musicoteràpia

Enguany, autisme la garriga ha posat en marxa un taller de musicoteràpia.
Aquest taller està cofinançat per la Fundació ONCE i per la Fundació Congost Autisme.

Expressar-se a través de la música i compartir aquesta disciplina artística és l’objectiu del nou taller de musicoteràpia.
autisme la garriga ha apostat per la música per potenciar la creativitat, el creixement personal dels seus usuaris i la comunicació interpersonal amb els companys, familiars i familiars, una porta per l’expressivitat per a persones que tenen dificultats per a relacionar-se i comunicar-se.
El taller va a càrrec de la Queralt Roca, músic.

En funció de les capacitats i de l’interès per la música, els usuaris es divideixen en tres grups: oients, solistes i músics. Per tots ells utilitzen jocs i exercicis inclusius que estimulen la seva expressió a través de la música.

Aquest projecte va començar a funcionar a principis de març i ja ha donat els primers fruits: molts d’ells no només han millorat la seva relació amb els companys i educadores si no que també han trobat en la música un espai d’expressió i creativitat.

Pot veure el reportatge íntegre a VOTV