L’autisme (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament d’inici precoç i caràcter crònic, que afecta una de cada 100 persones. Els nivells d’afectació són molt variats i l’evolució està molt condicionada per la gravetat dels símptomes i pel tipus i moment d’intervenció.

L’impacte, de tenir un fill amb autisme és important, motiu pel que aquestes necessiten suport i consell professional continuat al llarg de tota la vida.

La formació autisme, de la infància a la maduresa,  té com a objectiu proporcionar informació actualitzada sobre els diferents aspectes dels TEA, que estimuli la reflexió i el diàleg i que ajudi, per tant, a una millor comprensió del trastorn.

La formació, que és gratuïta, es durà a terme el dimecres 27 d’abril, de 18 a 20 hores, a la seu social de CERAC, a la Ronda del Carril, 75 de la Garriga (Barcelona) i anirà a càrrec de Francesc Cuxart, doctor en psicologia i consultor d’autisme la garriga i de Mireia Gràcia i Carla Medialdea, psicòlogues de CERAC.

Les inscripcions es poden fer al correu: i les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Us agrairíem que en féssiu la màxima difusió.