El proppassat 22 de juliol es va dur a terme al circuit de Barcelona-Catalunya el Gran Premi FIE organitzat per la Fundació Isidre Esteve.
En aquesta ocasió el Gran Premi FIE, ha comptat amb l’experiència gastronòmica del xef Nando Jubany i una cursa de relleus inclusiva la qual ha estat conduïda per en Pep Plaza amb la col·laboració de Judit Martín.

Gràcies al finançament de la Fundació Congost Autisme, enguany, dos equips d’autisme la garriga han participat en aquesta cursa inclusiva.
Dues persones usuàries amb autisme amb els seus educadors, han participat al Gran Premi. Una experiència inclusiva única en tots els aspectes.

La cursa per relleus amb bicicleta i handbike va inundar el Circuit de Barcelona-Catalunya de superació, solidaritat i companyonia amb els seus gairebé 100 participants.

Un any més, l’esdeveniment solidari que fomenta l’esport inclusiu i accessible va congregar centenars de persones que es van unir a la jornada reivindicativa i que van formar part d’una edició de rècord.

Entre els assistents va destacar la presència de cares molt conegudes com la de l’expilot de MotoGP Àlex Crivillé; els dakarians Laia Sanz, Cyril Despres i Gerard Farrés; el periodista esportiu Artur Peguera; el guionista, escriptor i periodista Eloi Vila; i el pilot d’enduro Jaume Betriu, entre d’altres.