Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo d'Autisme la Garriga.

Documents sobre epidemiologia i estudis de seguiment del TEA

Pots descarregar els següents documents en format PDF. (Segons el seu tipus de connexió a Internet, el procés de descàrrega pot trigar uns minuts).
Aquests documents formen part de les Actes del V Congres Internacional Autisme-Europa, Hope is not a Dream, Barcelona 96, publicades per la Fundació ONCE l’any 1998 i editades per Escuela Libre Editorial.

Estudi epidemiològic de l’autisme, les psicosis infantils i les oligofrènies a la comarca d’Osona (Catalunya), amb un seguiment longitudinal de vint-i-cinc anys (1969-1994)
(1,12 MB) Document en castellà. Dr. Jordi Folch i Soler y Lleonard Sanchez Leiva.

El seguiment a llarg termini de l’autisme infantil precoz (218 KB) Document en castellà. Giovanardi Rossi Paola, Rosar Annio, Santi Andrea, Parmeggiani Antonia, Santucci Margherita. Departamento de Neurología y Psiquiatría Infantil. Instituto Neurológico de la Universidad de Bologna. Anni Verdi. Centro de Investigación de Deficiencias Mentales y Motoras. Roma. Italia.

Estudi de la prevalença de l’autisme a Islandia (209 KB)
Document en castellà. Pall Magnusson y Evald Saedmundsen. Dept. of Child and Adolescent Psychiatry. University Hospital. Reykyavik. State Diagnostic and Conunselling Centre. Kópavogur. Islandia.

Relació entre indicadors pronòstics i desenvolupament a llarg termini en subjectes autistes (193 KB) Document en castellà. J. Martos y A. Riviere.